Aaron Smith-Levin

FIXAT TILL NÅGRA TRASIGA LÄNKAR

Artikeln om Aaron Smith Levin gav ett stort gensvar, vi tackar för det.Aaron Smith-Levin

Aaron smith-Levin fick bara timmar efter sin medverkan i Leah Remini Scientology the aftermath en egen Scientology hat-hemsida i sitt eget namn. Här visar vi med lite sjuka bilder i stället för att snacka skit, uppriktigt talat.

Det är en svag religion som ständigt måste attackera sina kritiker rent tvångsmässigt. Scientology har sitt reaktiva sinne för speglingar av verkligheten som inte passar tunnelsynen.


Aaron Smith-Levin med Mike Rinder en av de högst rankade som någonsin hoppat av Scientology sekten.

Kändisar och Scientology

Scientology-Celebrity-deadJa det finns speciella celebrity centers inom scientology, här ovan ser ni en av de mest kända kändisarna som varit med i Scientology. Charles Manson. Han fick dock ingen hat-hemsida uppkallad efter sig när han sa att ”Scientology är för galet för mig.”

Scientology Aftermath

Marc Headley Clarie Headley

Scientology-Aftermath

Ron Miscavige pappa till den nuvarande ledaren David Miscavige. Nu är också han utanför sekten och kulten scientology eller som en del säger här i Sverige Scientologikyrkan. Författare till boken

Scientology-Aftermath

Amy Scobee författare till boken Scientology abuse at the top.

Egg-sausage-interfacing-scientology-hatewebsites

Kändisar som lämnat sekten och kändisar som är kvar…

Scientology Aaron Smith-Levin

Aaron Smith-Levin

Aaron Smith-Levin är en flitig twittrare och driver även youtube kanalen Scientology growing up, eller om det var Growing up in Scientology.

Scientology-the-aftermath-&-fractal-in-g

Oavsett hur man försöker förvränga en bild med automatiska algoritmer så verkar de som deltagit i Leah remini’s show Scientology the Aftermath inte speciellt ledsna, tjuvaktiga eller kriminella psykfall utan snarare verkar de ha mått väldigt bra av att komma från den sjuka kulten som kallas Scientology kyrkan men egentligen mest verkar vara en business.

 

Scientology-Aftermath

Tom de Vocht en av de få utvalda som jobbat mycket nära den nuvarande ledaren för scientology berättare en hel del om bourbon och whisky svepar- vanor samtidigt som David Miscavige skrävlar om vad Tom Cruise sagt under autditeringen (eller typ bikten) som ska vara hemlig och strikt konfidentiell, vilken dock skrivs ned bara för att det ska gå att följa den andliga utvecklingen.

I Praktiken så är denna hemliga folder inte det minsta hemlig när du väljer att lämna kyrkan för då åker tydligen allt skit du någonsin gjort rätt ut på en hat-hemsida som scientology verkar vara en av de få experterna på som världen hitintills skådat.

Sharma David Miscavige

Så visst förstår man kändisar som John Travolta och andra som inte lämnat sekten än, speciellt de som har något att dölja och inte vill ståta offentligt med. Kanske ledaren själv skulle låta sig auditeras med en E-meter i en domstol för att där kunna visa hur bra den fungerar?

 

Sharma Tom Cruise

Går det inte att göra något åt Scientology så att de kan bli clear från sitt reaktiva sinne mot kritik & för att hjälpa dem i verkligheten bortom sin egna tunnelsyn?

Going clear the prison of belief

bra läsning  surviving scientology av leah remini the troublemaker

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>