Aaron Smith-Levin

Vi passade på att uppdatera till Scientology header också… lite tema tokigt framåt nyåret…

Eller Aaron Smith-Levin växte upp i kulten och sekten Scientology. Ganska skönt berättar han om något som är högst oskönt

Den som slutar eller lämnar sekten Scientology blir plötsligt en helt galen och kriminell person, i varje fall om man får tro sektens egna hatsajter som kan komma bara några timmar efter att ha uttryckt sig kritiskt i ett större radio eller TV Program. Fråga Aaron Smith-Levin.

Clearwater florida Aaron smith levin

Aaron Smith Levin

Bara timmarna efter hans medverkan i Leah Remini Scientology the aftermath så fanns ett äkta sataniskt jävla hat hemsida i hans namn. Alla Fotografier där man ser dum, häpen eller elak ut finns naturligtvis på dessa knepigt efterblivna hemsidor. När du är ledsen gråter och bara vill dö, japp nu finns de där alla bilderna på en hathemsida i ditt eget namn.

YouTube Preview Image

Ok, här har vi inte kopierat några av hat-hemsidornas foton, men vi visar bara principen.

Scientology

Aaron Smith-Levin egna youtube kanal heter något på Scientology

leah-remini-scientology

Leah Remini Scientology the aftermath

Leah Remini Scientology the aftermath med alla sina deltagare tillhörde denna logiska regel som närmast liknar medeltiden än ett modernt civiliserat samhälle. Skriver vi ned texten på vad som påstås så sprider vi rykten så vi nöjer oss med de som scientologerna är bra på, eller åtminstonde trorsig vara bra på att photoshoppa verkligheten i en rund och stenful tunnelsyn.

Aaron-smith-Levin-asl

Aaron Smith-Levin

Den som lämnar något som är BRA BRA måste självklart vara DÅLIGT DÅLIG ochverkligen i behov att ett bad.

aaron-smith-levin-Scientology

Aaron Smith-Levin

Aaron Smith Levin

Clearwater-Florida--Scientology-hate-websites-mixup

Mike Rinder Barbara Kahn     Scientology-garden-Mike-rinder-Aaron-Smith-Levin

anne-tozser-on-aaron-smith-levin

För får du för dig att lämna kulten så kan du ge dig fan på att din frus mamma kommer upp på en video på din numera riksbekanta hat-hemsida. Det hände för just Aaron Smith Levin som växte upp i scientology och hade alla sina vänner där med hela sin familj, så att lämna innebar i princip att lämna allt han levt för och någonsin kännt till,

julie-mccloskey-on-aaron-smith-levin

Före detta kollegor dyker förstås upp oc hsnackar skit om du, hur dum och elak du var osv. Konstigt nog så inträffar det alltid enligt samma princip även om medlemmen tidigare varit mycket framstående scientolog, så blir denne med en gång något helt annat för Scientology är en business och den businessen tål absolut inte heller kritik.

 

OUT-OF-IT-Scientology-Cult-free

Mike Rinder Aaron smith levin

 

Mike Rinder & Aaron Smith-Levin+ unknown beauty – Att ha lämnat skit sekten känns bara skönt.

AronSmithLeviun-Mike-Rinder--Clearwater-Florida

Mike Rinder Aaron smith levin

 

Clearwater Florida

Mike Rinder Aaron smith levin

penny-atwell-jones-on-leah-remini

Kollegor dyker upp liksom gamla bekanta oisv allt enligt mönstret av den gamla stringenta L Ron Hubbard som kommer med sin gamla hänggura och tror att han är rena gitarr virtousen, i varje fall enligt den praktiska filosofiska expidieringen som mer liknar folkhemmets egnaste uthus – som droppstens kalken urlakad ned i gruvirna under tills stallaktiten möter stallagmiten och bildar en ny liten rundning av rent förstelnad tunnelsyn. Pling pling här kommmer LRH

aaronsmithlevin-chrisshelton-scientologeeseAllt du inte vgill kommer nu fram för ingen av anhängarna skäms för L Ron Hubbard – Men scientology kan antagligen inte heller skämmas för att de drar sin stora gudomliga idol L Ron Hubbard i smutsen.

Aaron Smith-Levin

Aaron Smith-Levin

 

För vad kan praktiken göra annat än att kasta skugga över grundaren, en mörk man som kvävde ljus. Dessa presentationer av människor i sina sämsta sidor visar verkligen att Scientology har än sämre sidor än det vi redan sett här demostrativt, för ingen visar sina sämsta sidor utåt, så mycket vet vi.

Scientology Aaronsmithlevin no suprice

Alla konstigare bildrutor i en videosnutt kommer fram, men aaron smit levin är ganska generös. så nu blir det fullt ös.

För han kan inte ha fel bara den enskilda medlemmen som får för sig att lämna den för bannade sekten och leva ett vanligt mycket bättre liv. Varför skulle man annars göra det?

aaronsmithlevin story evaluation

De utvärderar sina egna fritänkande sanningar vilket oftast inte är något annat än dekret från ett diklatoriskt ovan – från den himmel som själv bestämmer din framtid & designen av din hat-hemsida.


mike-rinder-abc-2020

Skapa Hat-Hemsida AB scientologerna – verkar fungera enligt följande. Allt som medlemmen i scientologerna sagt till sin auditör skrivs ned och nu fan så kommer alla skandalerna ut för det som tidigare sagt varit skyddade hemligheter i bikten åker ny rätt ut på en hat hemsida från scientology.

 

leah remini scientology aftermath

leah remini scientology aftermath

Skådespelerska på film javisst finns det bilder att ta av, minst 32 per sekund …

Att få kvinnor att se illa ut är ganska enkelt och inte så många har nog ens tänkt på tanken att just detta är så viktigt, dessuton väkdigt enkelt om det gäller en skådespelerska med ett stort känsklomässigt registerm så går det att klippas fram ruta för ruta ganska enkelt.

Leah renini Scientology Aftermath är ett exempel från den nu Emmy belönade serien. Flashback här på spot life skrev också lite om just Aaron Smith-levin häromdagen

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>